site stats

Radio ostrava zive

TīmeklisZáznam živého vysílání ze Studia 1, Českého rozhlasu Ostrava.24. 2. 2014Elis - Eliška Mrázová Hosté: Markéta Konvičková, Martin Chodúr, Daniel MrózekKapela: ... TīmeklisPirms 2 dienām · Vláda dnes schválila nařízení, jímž se snižuje minimální počet poboček, které musí provozovat Česká pošta, z 3200 na 2900. Návrh nařízení jí předložil Český telekomunikační úřad, který poštovní trh reguluje. Na tiskové konferenci to oznámil ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). Co dalšího dnes vláda schválila?

Rádio Čas - Ostrava živě (Ostrava) Rádio živě

Tīmeklis20 lajků,Video TikTok od uživatele www.retrodjradio.cz (@retrodjradioostrava): „RETRO DJ RÁDIO OSTRAVA ŽIVĚ #oldiesfestival #retro #djsunny #djmarvin #retrodjradio #radio #Ostrava #party“.YouTube kanál živě dnes od 16 hodin původní zvuk - www.retrodjradio.cz. Tīmeklis2024. gada 24. maijs · „Naše rádio je svým způsobem také muzeum. Máme v archivu tisíce písní, které nahráli umělci a kapely z našeho regionu během několika posledních desetiletí. Připojit se k Ostravské muzejní noci a ukázat posluchačům, jak naše vysílání vzniká, tak byla jasná volba,“ říká zakladatel rádia Aleš Honus. grey jeans for womens https://mrrscientific.com

Rádio Blaník - Čechy

Tīmeklis2024. gada 15. nov. · Český rozhlas Ostrava, ... To se mi líbí 19 Poslouchej živě 0. Kontakty; Související rozhlasové stanice. Český rozhlas Pohoda; Český rozhlas … TīmeklisBonton. ČRo Sport. Rádio Evropa 2 je jedním z nejhranějších českých rádií s moderní hudbou i zábavou. I necelé čtvrtstoletí po zahájení vysílání je Evropa 2 jedničkou mezi hudebními stanicemi. Adresa: Wenzigova 4, Praha 2. Telefon: 257 400 888. Email: [email protected]. Web: www.evropa2.cz. TīmeklisČeský rozhlas Pardubice. Sdílet: Rádiová stanice je v současné době nefunkční. Music. Pardubice. Díky síti zpravodajů mapujeme život a dění ve velkých městech i v nejzapadlejších vískách. S Českým rozhlasem Pardubice budete mít přehled o dění v celém kraji. Žijeme tu s vámi! fieldcrest egyptian cotton queen sheets

Über Cesky Rozhlas Ostrava - radio

Category:Jak nás naladíte Radiožurnál

Tags:Radio ostrava zive

Radio ostrava zive

Tento týden v Ulici: Velký průšvih Vilmy Nyklové a životní …

TīmeklisVideo TikTok od uživatele www.retrodjradio.cz (@retrodjradioostrava): „RETRO DJ RÁDIO OSTRAVA ŽIVĚ #retrodjradio #Ostrava #party #djsunny #djmarvin … TīmeklisPřehrávač Frekvence 1. Poslouchej Frekvenci 1 přes internet :-)

Radio ostrava zive

Did you know?

TīmeklisPrávě vysíláme, program, mapa pokrytí a seznam vysílacích frekvencí. TīmeklisPoslechněte si Rádio Impuls. Haló, tady Impulsovi. Hlavní prémií tohoto kola Haló, tady Impulsovi je Chalupa snů za 1,5 milionu korun! Hrát o ni budeme v pátek 30. června. Přihlaste se do hry. Více zde. Český mejdan s Impulsem 2024 Více zde.

TīmeklisHost Českého rozhlasu Ostrava. Za naším hostem se vypravíme do Českého hydrometeorologického ústavu v Ostravě. Meteorolog Roman Volný nám představí … Tīmeklis2024. gada 10. okt. · Radio Blaník online přehrávač živě. Rádio Blaník patří spolu s Radiožurnálem a Impulsem do top 3 nejposlouchanějších stanicí u nás. Blaník hraje hlavně pohodovou hudbu českých i zahraničních interpretů. Žánr můžeme zařadit do středního proudu, takže se typicky hraje poměrně přístupný pop nebo lehčí rock.

TīmeklisSháníte 3D přání - Čtyřlístek pro štěstí? Díky Zbozi.Blesk.cz můžete koupit 3D přání - Čtyřlístek pro štěstí levně, již od 249 Kč.

TīmeklisČeský rozhlas Ostrava (Ostrava) Poslouchat Český rozhlas Ostrava živě na počítači nebo mobilním telefonu.

TīmeklisČeský rozhlas Radiožurnál. 23 minut. Host Radiožurnálu. Slabá večerní chvilka při hubnutí? Emoce se dá obrátit v silnou vůli, míní nutriční terapeutka. 26 minut. fieldcrest duck down comforterTīmeklisZprávy, zajímavosti, příběhy, tipy na výlety a dobrá hudba. Rozhlas je váš každodenní společník. grey jeans grey shoesTīmeklisČeský rozhlas Ostrava - Online rádio - živé vysílání! fieldcrest egyptian cotton towel discontinuedTīmeklis2024. gada 10. apr. · TK k představení loga MS 2024 v ledním hokeji ONLINE. Online reportáž sledujte ŽIVĚ na iSport.cz. TK k představení loga MS 2024 v ledním hokeji ONLINE. ... jejich komerční názvy, proto budou označeny jako Arena Praha a Arena Ostrava. O2 universum bude využito pro marketingové účely a bude zde i tréninková … fieldcrest egyptian cotton sheets 600TīmeklisMapa vysílačů. Jak naladit Radiožurnál přímo pro vaši adresu, se dozvíte zde. Anebo si prohlédněte si výpis frekvencí s mapou České republiky. Radiožurnál najdete v digitálním rozhlasovém vysílání (DAB+), v digitální televizi (DVB-T), dále v nabídce kabelových televizí, na satelitu (nekódovaný signál z družice ... grey jeans for women ukTīmeklisPoslouchejte živě na mujRozhlas. Český rozhlas Radio Wave Přejít k hlavnímu obsahu Přejít k ... Ostrava. Pardubice. Plzeň. Rádio Praha. Region. Sever. Vysočina. Zlín. … fieldcrest down alternative pillowsTīmeklisPodatelna Českého rozhlasu. Český rozhlas Římská 13 120 00 Praha 2 tel.: +420 221 551 111 fax: +420 224 222 223 E-mail: [email protected] ID datové schránky: rnaadje Provoz fieldcrest elongated covers